Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Nieuwe data najaarworkshops Positieve Gezondheid

In samenwerking met het CMD, de LEVgroep en oefentherapeute Ester ter Riele gaan wij aankomend najaar weer aan de slag met de workshops Positieve Gezondheid. Er zijn zes thema's en voor elk thema is een aparte workshop.

 

U kiest zelf welke workshop past en welke u wilt gaan volgen. De workshops vinden plaats op donderdagavond van 19:00 uur tot ongeveer 20:30 uur in het Dommelhuis in Son.

Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kunt zich bijvoorbeeld voldoende redden? Voelt u zich gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit uw omgeving? Het gaat erom dat u zich gezond en energiek voelt, op de manier die bij u past!

De workshops zijn geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder en gaan over uw dagelijks functioneren, kwaliteit van leven, lichaamsfuncties, meedoen in de samenleving, uw mentaal welbevinden en/of de zingeving in uw leven. Aan de hand van de score uit het spinnenweb kun je zien welke van de zes thema’s belangrijk zijn voor u. Iedereen bepaalt zelf naar hoeveel workshops hij of zij gaat.

Onderstaande animatie geeft een goed beeld van wat Positieve Gezondheid voor u kan doen!!

Voor meer informatie of het invullen van uw spinnenweb kijk op de website MijnPositieveGezondheid.nl.

U kunt zich op twee manieren aanmelden:

Data en thema workshops Positieve Gezondheid

  • 28 septempber: Lichaamsfuncties
  • 5 oktokber: Mentaal welbevinden
  • 12 oktober: Zingeving
  • 26 oktober: Kwaliteit van leven
  • 2 november: Meedoen
  • 9 november: Dagelijks functioneren