Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Start eerstejaars huisarts in opleiding dr. Nadjimah Mohseni

Dr. Nadjimah Mohseni is recent gestart in onze praktijk. Zij doet het eerste jaar van haar opleiding tot huisarts in onze praktijk in samenwerking met Maastricht University. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdagochtend (om de week) en vrijdag.

Dr. Mohseni doet volledig haar eigen spreekuren en wordt hierin begeleid door dr. Teunisse en dr. Gijsbers. Wij wensen haar veel succes in Son en Breugel!

Hieronder stelt ze zich aan u voor:

"Met veel enthousiasme wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Nadjimah Nikrawesh-Mohseni. Vanaf 1 september begin ik aan mijn eerste jaar als huisarts in opleiding bij Huisartsenpraktijk Rijnlaan. Ik heb mijn geneeskunde-opleiding doorlopen aan de Universiteit Maastricht en woon momenteel samen met mijn man in Tilburg.

Mijn doel - om dicht bij de mens te staan en op die manier actief bij te dragen aan zowel hun lichamelijke gezondheid als algeheel welzijn - heeft mij geleid tot dit nieuwe avontuur. Het ondersteunen en behandelen van álle patiënten, van jong tot oud, is wat voor mij het huisartsenvak uiterst bijzonder maakt. Ik kijk er naar uit om het komende jaar binnen de praktijk werkzaam te zijn.

Buiten mijn werk en studie geniet ik enorm van reizen en het verkennen van diverse culturen over de hele wereld."